Közös tánckezelés

Merényi Márta: Mozgás- és táncterápia - Pszichoterápia

A pszichodinamikus mozgás- és táncterápia olyan önismereti és terápiás módszer, amely egyszerre figyel az egyén testi-lelki dinamikájára, változásaira és a csoportban megszülető érzések alakulására és összefüggéseire a csoportdinamikára.

ízületi rándulás mint kezelni

A testélményekben rögzült történéseket, szorongásokat, vágyakat olykor nehéz a szavak útján elérni. A mozgás- és táncterápia az érzékelés és a mozgás eszközeivel hozzáférhetővé teszi és korrigálja ezeket az elemi testélményeket. A kreatív folyamatban való részvételnek köszönhetően érzelmi és szociális fejlődés érhető el.

a térd ízületi kezelése legújabb kezelés

Tartunk táncterápiát óvódás valamint kisiskolás gyermek számára egyaránt. Egy alkalom általában perces. A gyermekek pszichés állapota szorosan összefügg a szülő-gyermek kapcsolat minőségével, ezért nagyon hatékonynak találjuk, ha a szülőket — a rendszeres konzultációkon túl — aktívan bevonjuk a mozgás- és táncterápiába, tehát szülő és gyermeke közösen vehetnek részt a folyamatban.

ízületi problémáim vannak

Ezáltal a gyógyulás gyorsabb és tartósabb lesz, sok esetben a közös tánckezelés életkorban kialakuló problémák elkerülhetővé válnak. A szülő-gyerek kapcsolatépítő táncterápia során, a közösen átélt élmények egy olyan különleges, minőségi időnek számítanak, ahol a hétköznapi rutinokból kilépve, csak egymásra figyelve, semmi vagy senki pl. Így lehetőségük van egymásra hangolódni, és új kapcsolódási módokat kipróbálni. Egy-egy alkalom a közös feltöltekezés mellett lehetőséget teremt arra, hogy erősödjön a bizalmuk egymásban és magukban is, továbbá sokszor a közös tánckezelés gyermeküknek új oldalát fedezik fel, így sokkal árnyaltabb képet alakíthatnak ki gyermekükről.

hogyan kell kenni a térdízületet artrózissal

További információ a www. Segíts az információ terjesztésében. Oszd meg a közös tánckezelés ismerőseiddel is!

kezdődő reuma tünetei

Fontos információk