A csapat

Találkozz a csapattal!

Az AmeriCamp angliai csapata egy csomó fantasztikus emberből áll, akik egytől egyig több nyarat is táborokban töltöttek. Van köztünk okleveles lovaglás oktató, életmentő, cserkész vezetők és olyan munkatársak, akik Faith Based Camps-ekben vagy Speciel Needs Camps-ekben dolgoztak – tehát nincs olyan kérdés, amire ne tudnánk válaszolni!

A központi iroda csapata mellett most már Spanyolországban, Csehországban és 2017-től Magyarországon is van kihelyezett AmeriCamp iroda, így helyben, a közeledben lévő ügyfélszolgálat segítségével tudod végigvinni a jelentkezésedet. A magyar jelentkezőket a budapesti irodában tudjuk interjúztatni. Ez egy kötetlen beszélgetés aminek keretén belül minden jelentkezőt alaposan kikérdezünk, megkeressük a legerősebb oldalát aminek hagsúlyozásával összeállíthatja majd a legütősebb jelentkezést, illetve minden információt átadunk, hogy semmi se érjen váratlanul.

Találkozhatsz velünk az ország nagyobb egyetemeinek eseményein, és az AmeriCamp-es eligazításokon. Az AmeriCampet azért alapítottuk, hogy a legmagasabb fizetések és a legkisebb költségek lehetőségét nyújtsa bárkinek a világon, aki az amerikai gyerektáborok egyikében szeretne dolgozni. Az AmeriCamp-nél dolgozó több ezer ember megelégedésére már évekkel ezelőtt elértük ezt a célt. Az AmeriCamp Hungary is biztosítani tudja a régióban elérhető legalacsonyabb költségeket és legmagasabb fizetéseket.

Jöhet egy adag #FreeBiscuits?

Iratkozz fel információkért és a legfrissebb belsős hírekért!