JELENTKEZZ!


06 70 6100 473


info@americamp.huRÓLUNK


KÖLTSÉG


FAQ


PROGRAM


UTAZÁS


KAPCSOLAT


A csapat


Miért az AmeriCamp?


Ajánlások


A történetünk

A történetünk

A történetünk és a #freebiscuits mánia

Az AmeriCamp-et olyan egyszerű meggyőződés miatt alapítottuk, mi szerint a cél az, hogy elmehess egy nyári táborba, ahol olyan fizetést kapsz, amivel utána még utazgathatsz is az Államokban.

Miután 6 évvel ezelőtt bemutatkoztunk, mostanra már több ezer emberrel dolgoztunk szerte a világon és jutattuk őket el nyári táborokba. Van irodánk Skóciában, Dublinban, Spanyolországban Csehországban, Magyarországon és Ausztráliában is. AmeriCamp szervezi a szintén sikeres Camp Canada-t is ami a 18. életév betöltése után kínál lehetőséget munkára kanadai nyári táborban.

Viszont nem álltunk meg Kanadánál: AmeriCamp több más szervezet megalapításában is részt vett, úgy, mint Camp Thailand, Camp Vietnam és Camp Cambodia amik összesen 2000 embert küldenek külföldre évről évre hogy segítsék a hátrányos helyzetű gyerekek tanulmányait.


Az AmeriCamp egy személyes tapasztalat alapján létrejött szervezet, amit Lee McAteer alapított, aki egy másik szervezeten keresztül maga is dolgozott nyári táborban, majd miután kifizetett több, mint 800 GBP-t a jelentkezésre, megkapta a fizetését, ami összesen $550 volt, tehát mínuszba jött ki. A közvetlen főnöke $1500 keresett, miközben ugyanazt a munkát végezték el mindketten. Így hát megszületett az AmeriCamp ötlete: lecsökkentettük a jelentkezési költségeket és sokkal kedvezőbb fizetéseket állapítottunk meg a többi szervezet fizetéseihez képest.

Mi a helyzet az #freebiscuits-szel?

Mindannyian tudjuk, hogy senki sem utasíthat vissza egy finom kekszet ha úgy adódik. Az igaz történet így szól: egy éjjel az alapítók egy asztal körül ültek és éppen egy csodálatos szervezet első lépéseit tervezgették amit hamarosan AmeriCamp-nek neveztek el. Éppen a részleteket beszélték meg, mikor kinyitottak két doboz sodó-krémes kekszet. Hamarosan kipattant egy heves vita arról, hogy melyik a legjobb keksz. Így, mikor végül megszületett az AmeriCamp, az alapítók szerették volna megosztani mindenkivel a keksz szeretetüket, így lett mindeki számára #freebiscuits!

Mi a helyzet az #freebiscuits-szel?

Hát nyilvánvalóan: akár hányszor csak találkozunk! Az eseményeken, az eligazításokon, Az előadásokon mindenki ajándék kekszhez jut. Vagy kövess minket a twitter-en és akár a saját ajtód elé (vagy a postaládába) is érkezhet az ajándék keksz.

Ja, és mielőtt még elfelejtenénk még kedvezményt is kaphatsz A Camp Thailand, a Camp South Africa, az AusJob, a Camp Canada, a ThaiJobs, az Invasion és a South Africa Voluteers szervezeteknél az AMeriCamp-en keresztül – csak kettint a linkekre és nézd meg őket! Nagyon jó ajánlat – majdnem olyan jó, mint héhány ajándék keksz!

Jöhet egy adag #FreeBiscuits?

Iratkozz fel információkért és a legfrissebb belsős hírekért!

Facebook


Instagram


Youtube

Kapcsolat


06 70 6100 473


info@americamp.hu


1095 Budapest Soroksári út 48-54. Malomudvar Irodaház


Privacy Policy


Terms & Conditions