Ajánlások

Ha MÉG MINDIG kell egy jó ok arra, hogy jelentkezz az AmeriCamphez, olvass el pár ajánlást olyanoktól, akik már voltak a táborainkban…

“Azért utazz el az AmeriCamp-pel mert onnantól kezdve máshogy látod majd a világot. A táborban megváltozik majd a véleményed arról, hogy mi az ami igazán fontos az életben – a barátságok, a tanulás, a szórakozás és hogy gondoskodj a környezetről – egy időre kiszakít abból az anyagias világból, amiben élünk. Én az AmeriCamp-et választottam és mindenkit erre bíztatok, hiszen ők egy egyszerű és olcsó lehetőséget adnak arra, hogy elérd az álmodat – és ugyanakkor azt is biztosítják, hogy a kemény munkádért tisztességes fizetést kapj. Dolgoztam együtt olyan emberekkel, akik más ügynökségeken keresztül jöttek a táborba és a nyár végén összehasonlítottuk hogy ki mennyi élményt és fizetést kapott – mindenki azt kívánta, hogy bárcsak az AmeriCamp-hez szerződött volna!”

Daniel Churchill, Pequot Sherwood Day Camp (2015, 2016, 2017)

“Az AmeriCamp-pel olyan képességekre tehetsz szert, amik életre szólnak és megtanulod, hogy tudsz felelősséget vállalni valamiért. A nyári tábor a legtöbb amerikai gyerek nyarának fénypontja és az a tudat hogy ezt a tábort te teheted még jobbá számukra, szuper érzés. A táborban szerzett tapasztalatok magabiztosabbá tesznek, és egy csomó új barátot szerzel. A már meglévő tudásoddal és képességeiddel sokkal többet adhatsz a táborozóknak, mint gondolnád és olyan új dolgokat tanulsz és tapasztalsz meg, amit az egész azt követő életedben hasznosítani tudsz majd. Mindet összevetve ha dolgozol egy táborban, az nagyon jól fog mutatni az önéletrajzodban is és jól fog jönni később mikor bármilyen állást megpályázol.”

Louis Bird, Camp Loyaltown (2016)

“Az AmeriCamp a munka megkezdésétől az utolsó napig ott volt velünk. A csapat fantasztikus, és sok segítséget nyújtanak, amire főleg a jelentkezési procedúránál van szükség. Meglehet hogy ebben az időszakban megterhelő és ijesztő a sok papírmunka, és hogy minden rendben legyen de bármikor is hívtam a csapatot, hogy segítsenek, mindig elérhetőek voltak és szívesen válaszoltak a kérdéseimre. Nagyszerű szolgáltatást nyújtanak, mindenkire úgy tekintenek mint a csapat szerves részére és senki nem érzi úgy, hogy egyedül kell végig mennie a procedúrán. A nyaramat a Clover Patch Camp-ben töltöttem New York-ban ahol tanulási nehézségekkel küzdőkkel és mozgásukban korlátozott emberekkel dolgoztam együtt. Őszintén mondhatom, hogy az eddigi legjobb élményem volt és ezt nem tudom eléggé megköszönni az AmeriCamp-nek. Mindent egybe vetve ez egy nagyon jó szervezet és bátran ajánlom bárkinek. Jövő nyáron találkozunk!”

Natalie Love, Camp Clover Patch (2016, 2017)

“A 2016-os volt életem legjobb nyara. Rengeteg emlékem van: rengeteg barátság-karkötőt kaptam, egy csomó kosárlabda meccsen vettem részt, mint edző, találkoztunk egy medvével az éjszaka közepén – ezek az emlékek egy életen át elkísérnek. Az AmeriCamp segítségével a Camp Cayuga-ban helyezkedtem el. Soha nem felejtem el ezt a nyarat! Mivel itt volt a legalacsonyabb a jelentkezés költsége, egy csomó pénzt tudtam félre tenni és így körbeutazhattam Amerikát, hegyet mászhattam Yosemite-nél, láttam a Grand Canyon-t és még egy előadásra is eljutottam a West End-en. Mindenkinek javaslom, hogy töltsön el egy nyarat egy Táborban és ha engem kérdeztek, mindenképpen az AmeriCamp-en keresztül jelentkezzetek!”

Vickki Storr, Camp Cayuga (2016)

“Tavaly szuper nyarat töltöttem az Államokban. Köszönöm, AmeriCamp, hogy egész végig támogattatok, nagyon szervezettek voltatok és mindenre azonnal válaszoltatok. Ahogy beszéltem a többiekkel a táborban, az is kiderült, hogy az AmeriCamp messze a legjobb fizetésekkel dolgozik. A nyarat a Summit Camp-ben töltöttem, Pennsylvania-ban. Ez egy csodálatos hely, az emberek fantasztikusak, és a gyerekek is nagyszerűek voltak (akik egyébként mentális és szociális nehézségekkel küzdöttek). Nagyon nagy hatással volt rám az egész ezért úgy döntöttem, hogy 2017-ben visszatérek, természetesen az AmeriCamp-pel – bolond lennél, ha kihagynád ezt a lehetőséget! Ui.: Washington DC és a Niagara vízesés (a Nyugati Parton), a Newport Beach, La Jolla beach Kaliforniában a legjobb helyek, menj el mindenképpen!”

Hannah Marshall, Summit Camp (2016, 2017)

“Életem legjobb nyara volt a tavalyi – és már meg is van a helyem jövő nyárra mert egyszerűen olyan szuper volt, hogy muszáj! A Camp Cayuga-ba mentem Pennsylvania-ba és nem tudtam volna megcsinálni az AmeriCamp nélkül, úgyhogy nagyon hálás vagyok nekik mert rengeteget tettek értem. Segítettek minden problémámat megoldani és nagyon jól adták át az információkat a Camp Faier-en amire elmentem Leeds-ben. Eljuthattam Amerika legjobb helyeire: New York, Washington DC, Orlando, Miami, San Diego, LA, San Francisco és Las Vegas. Már alig várom a 2017-es nyarat! Köszönöm, AmeriCamp!”

Joel Rea, Camp Cayuga (2016, 2017)

“IMÁDOM ezt a szervezetet! Szerencsére rájuk találtam és még nagyobb szerencsémnek érzem, hogy velük dolgozhattam! Bármikor, amikor segítségre vagy tanácsra volt szükségem, vagy bármilyen eligazításra, csak fel kellett hívnom őket és megkaptam a válaszokat. Az AmeriCamp nemcsak egy cég, több annál: egy nagy család és a tagajait büszkén nevezem a példaképeimnek. Hamarosan itt a 2017-es nyár, ami az 5. táborban eltöltött nyaram lesz!”

Lizzie Haddington, Camp Beber (2015, 2016, 2017)

Jöhet egy adag #FreeBiscuits?

Iratkozz fel információkért és a legfrissebb belsős hírekért!