Boka specialista, Önéletrajz

Felhívás Pácienseinkhez!

Czipri Mátyás a láb és boka betegségeire specializálódott ortopéd sebész.

boka specialista infrapatellaris bursitis a térdízület kezelésében

Specialitását Angliában tanulta ahol 12 évet dolgozott láb és boka sebészként az állami egészségügyi rendszerben. Ennek során jelentős szakmai tapasztalatra és rutinra tett szert a felnőttkori lábsebészet minden területén, valamint elsajátította a modern lábsebészet legújabb eljárásait.

  • A traumatológia szakvizsgát ban szereztem meg.
  • Az osteopath gyógyítja az ízületeket
  • Dr. Abkarovits Géza | CMed Rehabilitációs és Diagnoszikai Központ

Az utolsó 10 évben több mint ötezer láb és bokaműtétet végzett. Ortopéd pályafutását több mint 20 évvel ezelőtt, az egyetem elvégzése után kezdte. Kutatási eredményeire építve később PhD fokozatot szereztt.

Dr. Rodler Endre Péter

Hazatérése után ortopédiából szakvizsgát tett, és érdeklődése már korán a ászanák a csípőízület fájdalmához irányába fordult. A láb és bokasebészet elsajátításának igényétől hajtva Nagy Britanniába ment, boka specialista sikeresen pályázott meg egy boka és lábsebészeti fellowship-et a birminghami Royal Orthopaedic Hospital-ban. Ezzel kezdetét vette formális lábsebészeti képzése, az angol állami egészségügy jól kiépített és magas színvonalú képzési rendszerében.

Lehetősége nyílt a felnőttkori láb és boka sebészet teljes spektrumának elsajátítására, majd később konzultánsként művelésére. Második lábsebészeti fellowship-jét a nagy presztizsű Princess Elizabeth Orthopéd Centrumban végezte Exeterben, és ezt követően ugyanitt állandó pozíciót szereztt.

boka specialista retropatellaris artrózis kezelés

Tizenegy évet dolgozott láb és bokasebész specialistaként és jelentős tapasztalatra tett szert a felnőttkori lábsebészet minden területén. Az elmúlt 10 évben mintegy ötezer láb és bokaműtétet végeztt.

Nagy számban végeztt egynapos sebészeti beavatkozásokat elsősorban előlábkorrekciós műtétek és bokaízületi arthroszkópia tekintetében.

boka specialista a legjobb boka osteoarthritis kezelés

Műtéti tevékenysége másik felét a komplex lábdeformitások korrekciója, a lábtő és középláb arthrodézisei, a boka degeneratív betegségeinek boka specialista boka specialista az arthroszkóppal végzett arthrodézist és a totál bokaízületi protézis boka specialista, valamint a boka és láb akut és krónikus lágyrészsérüléseinek ellátása tette ki.

Rutinszerűen alkalmazta a modern és minimál invazív technikákat bokaszalag és Achilles ín rekonstrukció, plantáris lemez rekonstrukció, és más műtéti eljárások kapcsán. A diabéteszes lábakat ellátó multidiszciplináris csapat ortopéd klinikai vezetőjeként jelentős tapasztalatra tett szert a diabéteszes lábak és Charcot arthropathia konzervatív és műtéti kezelésében is.

Mivel fordulhat hozzám?

Fontos információk