Pozíciók

General Camp Counsellors

Ők a tábor lelke. Az ő felelőssége reggelente ébreszteni a tábor lakóit, és gondoskodni arról, hogy esténként mindenki elérjen az ágyáig, hogy mindenki időben egyen, és hogy részt vegyen minden programban és mindeközben egy olyan személy maradjon, akire felnézhetnek a gyerekek – egy igazi példakép. Ehhez a pozícióhoz, nem kell semmilyen képesítés, vagy szuper képességek – viszont fontos, hogy karizmatikus legyen, aki imádja ha gyerekekkel van körül véve és rendkívül szerethető. Az, hogy tapasztalatot szerezhet a gyerekekkel való munkában, csak egy plusz.

General Camp Counsellors

Általában ők inkább képesítettek vagy nagyon tapasztaltak valamiben, amit át is tudnak adni a táborozóknak – tudnak foglalkozásokat tartani és instruálni. Nagyrészt azzal lesz elfoglalva, hogy ezeken a foglalkozásokon tanítsa a gyerekeket. Például, ha tudsz vitorlázni, rengeteg időt fogsz vízen tölteni és szuper színed lesz! Esténként ő is csatlakozik majd a közös tábori programokhoz, ami lehet egy tábortűz vagy Activity este. Bármilyen területen van gyakorlata a jelnetkezőnek, mindent érdemes feltűntetni: a táborok mindig szeretik az újdonságokat, kereslet van minden féle tudásra.

Support Staff

Ők a kulcs ahhoz, hogy a Tábor nap mint nap működni tudjon, legfőképpen fontos “színfalak mögötti” tevékenységekért felelősek: meg vannak bízva a festéstől a kertészkedésig mindenféle praktikus munkával. Olyan Support Staff állásra is lehet jelentkezni, amit irodában kell elvégezni ahol a Camp Manager-t segítve adminisztrációs feladatokat kell ellátni, mint a különböző papírok kitöltése, stb. Vannak olyan állások is ahol házimunkát végeznek vagy a konyhán segítenek. Ha valamiben van már tapasztalatod, az nagyszerű – valószínűleg meg is találtad a megfelelő állást magadnak. A support staff pozícióhoz olyan vízumot kell igényelned amihez szükséges, hogy felsőoktatásban, aktív, nappali tagozatos diák legyél BA, mester vagy PhD szakon.

Special Needs Counsellors

Azonos módon dolgoznak, mint a General Camp Counsellor-ok de kifejezetten olyan tábor lakókkal akik vagy tanulási vagy fizikai nehézségekkel küzdenek, vagy van valamilyen speciális odafigyelést igényelnek (pl. viselkedési zavarral vagy lelki gondokkal küzdők). Ennél az állásnál nagyon fontos, hogy nyitott legyél mindenre, légy nagyon türelmes, kedves és gondoskodó személyiség. Miközben lehet, hogy ez egy nagy kihívásnak tűnik, nem igényel előzetes tapasztalatot és minden felkészüléshez szükséges segítséget megkapsz majd. Ezen felül ez a tapasztalat bármilyen önéletrajzban szuperül mutat, és garantáljuk, hogy ez az állás szívet melengető lesz. Hogy az egyik visszatérő Speciel Needs Counsellor-unk szavaival éljünk: “ilyenkor táborlakókat tanítunk és vezetünk minden nap, de valójában ők azok, akik egy csomó mindent megtanítanak nekünk, magunkról”.

Jöhet egy adag #FreeBiscuits?

Iratkozz fel információkért és a legfrissebb belsős hírekért!