JELENTKEZZ!


06 70 6100 473


info@americamp.huRÓLUNK


KÖLTSÉG


FAQ


PROGRAM


UTAZÁS


KAPCSOLAT


Költségek


Folyamat


Pozíciók


Tábor típusok


Vízum

Program

Az AmeriCampet azért alapítottuk, hogy a legmagasabb fizetések és a legkisebb költségek lehetőségét nyújtsa bárkinek a világon, aki az amerikai gyerektáborok egyikében szeretne dolgozni. Már évekkel ezelőtt elértük az eredeti célunkat – több ezer, az AmeriCamp-nél dolgozó ember megelégedésére, és ezzel párhuzamosan rengeteg kekszet szétosztottunk.

Nézd meg itt hogy jellemzően hogy néz ki egy AmeriCamp-es nyár!

Nyolc egymást követő évben lett az AmeriCamp a ‘Best Summer Camp Organisation’ – abból az okból kifolyólag, hogy mi fizetjük a legmagasabb béreket és mi kérjük a legalacsonyabb jelentkezési díjakat, illetve az elmúlt 3 évben 100%-ig mindenkit el tudtunk helyezni aki időben elkészítette és beadta a papírokat illetve a Nagykövetségre is időben elment. Emellett ott van a nagyszerű ügyfélszolgálatunk is, és ne feledjétek, hogy egymás utáni hat évben nyertük el a “Best Summer Camp Organisation” elnevezést a Save the Student-től ami a legnagyobb a szakmában!

Az AmeriCamp több száz táborral dolgozik együtt szerte az USA-ban

Garantáljuk, hogy bármelyik táborban is leszel elhelyezve, az számodra a tökéletes lesz! Végtére is, minden tábor egy olyan tábor, ahol életre szóló barátságokat köthetsz, az a hely, ami hiányozni fog, mikor hazatérsz és elsősorban az a hely, ahol életed legjobb nyarát töltöd majd!

Keress akár $1800-t

Miközben felejthetetlen nyaradat töltöd éppen, a fizetésed is nagyon jó lesz. Korodtól, pozíciódtól és választott csomagodtól függően a fizetésed $600 és $1800 dollár között mozoghat.

Jöhet egy adag #FreeBiscuits?

Iratkozz fel információkért és a legfrissebb belsős hírekért!

Facebook


Instagram


Youtube

Kapcsolat


06 70 6100 473


info@americamp.hu


1095 Budapest Soroksári út 48-54. Malomudvar Irodaház


Privacy Policy


Terms & Conditions