Utazás

A tábor után, mikor lejár a szerződésed van egy 30 napos türelmi idő amikor utazgathatsz az országban. Ha szeretnél ihletet meríteni ahhoz, hogy merre érdemes indulnod, mindenképpen látogass el az AmeriCamp After Party-jába New Yorkban!

Utazz Amerikában még 30 napot a tábor befejeztével!

A táborban töltött idő után lesz 30 napod amíg még él a vízumod és kedvedre utazhatsz! Ezt az időszakot mindenképpen használd ki, soha vissza nem térő lehetőség! Új barátokat szerezhetsz, megismerhetsz egy másik kultúrát, új ételeket próbálhatsz ki. Nincsen kijelölt útiterv mindenkit bíztatunk arra, hogy kitalálja a saját útitervét, hogy igazán a sajátodnak érezd ezt a 30 napot. természetesen szívesen ajánlunk néhány helyszínt és megállót ahova muszáj ellátogatnod de rád bízzuk a választást.

Látogass el a városba, ami sohasem alszik

Van az AmeriCampnek egy kivételes ajánlata számodra: £339-ért tölts el 4 napot szállással New Yorkban! Az egyik legjobb döntés a táborozás után!

Fedezd fel a csodálatos Grand Canyon-t!

Csodálatos látvány és hihetetlen nagyság: felejthetetlen élmény, ami a Grand Canyon-hoz látogatva minden érzékszervedet megmozgatja. Különleges színek és eróziós formák terülnek el 446 km hosszan a szemed előtt.

Jöhet egy adag #FreeBiscuits?

Iratkozz fel információkért és a legfrissebb belsős hírekért!